AT THE MOVIES AGAIN: LIVE HUNTING

Tiuri live

Was één van de  hoogtepunten voor Glossy Jesus in 2013 de première van The Heat And The Cold War op het Leids Internationaal Film Festival, een jaar later is LIFF opnieuw het decor voor een Glossy Jesus project: Live Hunting. Deze 30 minuten durende  concertregistratie werd gemaakt door  Luc en Niels Busschots, oftewel Cinemaffia. Eerder maakten zij al  The Making Of Glossy Jesus- The Heat And The Cold War, dat eveneens op LIFF vertoond werd.  Cinemaffia bleek op de valreep toch beschikbaar te zijn om Glossy Jesus te filmen tijdens een concert dat door de groep zelf als een soort ‘comeback’ werd ervaren nadat zanger gitarist Maarten van den Hoonaard door een verkeersongeluk lange tijd uit de roulatie was.

Live Hunting kwam mede tot stand dankzij geluidsman en popondernemer Menno Wolthuis uit Groningen die zijn apparatuur en een aantal van zijn beste medewerkers ter beschikking stelde. Het decor werd ontworpen door Jasper Fernhout. Vele anderen droegen bij aan deze film, hetzij als crew, dan wel als buitengewoon enthousiast publiek. You know who you are.

Live Hunting zal in première gaan op zondagavond 2 november in het Kijkhuis te Leiden. De entree is gratis maar reserveren is raadzaam. Aanvang is 19:30.